TA “EUROPA TOURS” osnovana je 1990. godine. Od samog osnivanja, pa do danas agencija beleži stalni rast u svim oblastima i aspektima poslovanja, proširuje i sadržajno unapređuje kvalitet svoje ponude. O tome svedoče pokazatelji kao što su – realizovanih 1.000.000 noćenja i usluženih na više desetina hiljada klijenata…

Cilj kome stalno težimo je da pružimo pouzdanu, kvalitetnu, brzu informaciju i uslugu i da doprinesemo zadovoljstvu naših klijenata. Želimo da pokažemo i dokažemo da visok i prepoznatljiv kvalitet usluga i profesionalizam u radu može pružiti i agencija čije je sedište u maloj sredini, kakva je Paraćin. Naš najveći kapital i osnova budućeg poslovanja je stečen ugled među turistima i poslovnim korisnicima naših usluga, kao i među našim poslovnim partnerima u zemlji i inostranstvu.

Zavidne rezultate ostvarili smo u organizovanju grupnih turističkih putovanja u zemlji i inostranstvu, organizovanju letovanja, zimovanja, individualnih rezervacija u zemlji i inostranstvu, prodaji avio i autobuskih karata.

Ipak, s ponosom ističemo uspehe koje smo postigli u oblasti dečijeg i omladinskog turizma – u organizovanju i realizaciji đačkih i studentskih ekskurzija, izleta i nastave u prirodi. O tome svedoče brojna priznanja i pohvale, koje smo dobili od škola, predškolskih ustanova i studentskih organizacija. Specijalizovani smo za organizaciju i izvođenje đačkih ekskurzija u inostranstvu.

Broj licence – OTP 389 od 13.02.2020.

Kategorija licence – A25

Europa Tours je članica YUTA udruženja

Nalazimo se u Paraćinu, Nikole Pašića b.b.
Radno vreme agencije je od 8 – 19h radnim danima i od 8 – 14h subotom.