Azurna Obala
Lokacija
Italija
Država
6 dana
Trajanje
od 27.04.2018. do 02.05.2018.
Termin
Italija

Azurna Obala

1

1.dan

27.04.2018. Polazak iz Paraćina u večernjim časovima. Noćna vožnja kroz Hrvatsku I Sloveniju prema Italiji.

2

2.dan

28.04.2018. – Dolazak u Lido di Jesolo u jutarnjim časovima i fakultativni odlazak do Venecije. Povratak u Lido u popodnevnim časovima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3

3.dan

29.04.2018. – Doručak. Napuštanje hotela i odlazak do Verone. Razgledanje romantičnog grada Romea i Julije u pratnji vodiča. Slobodno vreme. Nastavak putovanja u popodnevnim časovima. Dolazak u Sanremo u večernjim časovima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

4

4.dan

30.04.2018 – Doručak. Celodnevni izlet sa obilaskom Monte Karla, Nice i Kana – tri bisera Azurne obale i fabrike parfema. Povratak u hotel. Noćenje.

5

5.dan

01.05.2018. – Doručak. Napuštanje hotela i putovanje do Milana. Obilazak u pratnji vodiča. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u večernjim časovima. Vožnja sa pauzama po potrebi.
6

6.dan

02.05.2018. Dolazak u Srbiju u prepodnevnim satima. Kraj programa.

 

 

 

Fakultativni obilasci:

  • Vožnja brodom do Venecije – 15€

Minimum za realizaciju fakultativnih obilazaka je 25 osoba

 

Doplata za polazak:

  • iz Kruševca, Kragujevca – 5
  • iz Knjaževca, Čačka – 15                   
  • iz Zaječara, Bora, Kraljeva, Aleksinca i Niša – 10                   

Umanjenje za polazak: iz Beograda – 15 €

Dodatne Infomacije

Veličina grupeAranžman je rađen na bazi 40 plativih putnika
Aranžman obuhvataOrganizaciju putovanja i asistenciju predstavnika agencije, Prevoz autobusom turističke klase na relaciji navedenoj u programu (visokopodni, AC, TV i audio oprema), Smeštaj u hotelu 3* u Lido di Jesolo na bazi noćenja sa doručkom, Smeštaj u hotelu 3* u Sanremu na bazi 2 noćenja sa doručkom, Usluge lokalnih vodiča za razgledanje Verone Monaka, Nice, Kana
Aranžman ne obuhvataindividualne troškove, međunarodno putničko zdravstveno osiguranje (580din)
Uslovi plaćanjaMogućnost plaćanja administrativnom zabranom, Na rate (decembar 2017. – jul 2018.), Uplate su u dinarskoj protivvrednosti po kursu banca Intesa na dan uplate, Za rate nakon aranžmana potrebno je deponovati čekove

Venecija nekadašnja Mletačka republika, izgrađena na 120 ostrva (ima 177 kanala i oko 400 mostova). Most Uzdaha, Duždeva palata (ulaznica nije uračunata), stubovi zaštitnici grada, crkva Santa Maria della Salute, Trg Svetog Marka, crkva Svetog Marka, toranj Kampanile, most Rialto su samo deo čarolije koju predstavlja jedan od najpoznatijih gradova sveta.

Monako – Kneževina, čiji je osnivač Frančesko Grimaldi Malicija. Obilazak katedrale u kojoj je sahranjena Grejs Keli, Kneževog dvora, Okeanografskog muzeja. Vožnja stazom Formule 1 do Monte Karla, najluksuznijeg i najpoznatijeg kvarta Monaka i obilazak trga kazina sa  čuvenom kockarnicom „Monte Carlo“, hotelom „Paris“ i kafeom „Paris“.

Kan – Mondensko mesto, evropska filmska prestonica, obilazak filmske palate, Kroazete, tvrđave Le Suk, luke i Srpske ulice.

Nica – Prestonica Azurne obale, peti po veličini grad u Francuskoj sa 350.000 stanovnika je jedna od najomiljenijih svetskih turističkih destinacija. Sa Engleskom promenadom, starim gradom, vrtovima i letnjikovcima srednje mnogobrojnog plemstva i srednjevekovnim utrđenjem, Nica je nezaobilazna na turističkoj mapi.

Milano – Modna prestonica i centar glamura, fudbala i bogatog, severnog dela Italije, milanska katedrala koju okružuje preko 3400 statua izrađenim u gotičkom stilu i milanska skala su najbolja preporuka za obilazak ovog prelepog grada.

Utisci sa Putovanja

Nema još uvek utisaka sa putovanja.

Napišite Utisak sa Putovanja

Ocena